Massage, bewustwording en seksualiteit

Bona Sento

Take your pleasure seriously!

Seksualiteit

Binnen deze tak wil ik zowel individuelen als koppels begeleiden.
Seksualiteit en intimiteit gaan voor mij hand in hand en veiligheid (grenzen en Consent) heeft prioriteit.
Ik bied verschillende soorten coaching aan voor mannen en vrouwen: eye-gazing ,knuffelsessies, het aanleren van technieken voor Zelf-liefde en zelf-beminning volgens het Taoïsme (release, MM, borstverzorging, ...), vrouwen terug naar hun bekken brengen (womb rituelen), uitgebluste seksualiteit binnen het koppel terug aanwakkeren en zoveel meer.
Ik zal rond dit thema allerhande workshops, éénmalige cursussen en trajecten, laten ontstaan, die ik zal bekendmaken via deze site en Facebook.
Telkens wordt een handig naslagwerkje voorzien om thuis verder te oefenen.
Ik zal, waar mijn kennis tekort schiet, doorverwijzen. Ikzelf wil mij vooral op het praktische aspect richten.

Individueel

Vrouwen, zowel als mannen kunnen komen bijleren over hun eigen seksualiteit en/of die van hun eventuele partner.

Ik bied lessen aan, gaande van anatomie van de geslachtsorganen, hoe mekaar verwennen (hand en blow job, tips en tricks bij vrouwen), allerhande Taoïstische technieken om de eigen seksualiteit te verbeteren, moeder-dochter momenten, oeroude rituelen, tot gebruik van hulpmiddelen en ...

Kortom alles wat rond het seksuele leven draait, is bespreekbaar en kan aangeleerd worden.

Waar nodig verwijs ik door uit mijn uitgebreide netwerk.

De aangeboden cursussen zijn te vinden op Facebook en op deze website.

Zit je met vragen? Neem gerust contact!

Seks Boost Traject in 7 keer

Ik neem in dit traject koppels, die al geruime tijd samen zijn en waar het seksleven op een laag pitje staat, of jonge koppels, die wel wat inspiratie kunnen gebruiken, of eender wie, die vindt dat zijn seksleven wel een boost, wat inspiratie kan gebruiken, mee gedurende minstens 14 weken.

Ik werk met één koppel per traject.

7 keer samenkomen in het leslokaal, 2 maal telefonisch contact van een half uur, huiswerkbegeleiding, een dagboek, een introductieworkshop als toemaatje, een erotisch getint bezoekje ergens in het land en vanuit mijn uitgebreide netwerk sta ik in contact met mensen, die individueel aangepaste workshops organiseren.

Na dit traject zijn jullie klaar je seksleven verder pikant en interessant te houden, om de sleur binnen en buiten de slaapkamer aan te pakken.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen!